Industriële barkrukken

Industriële barkrukken

Barkrukken met industriële look voor aan jouw bartafel

Ben jij op zoek naar een nieuwe industriële barkrukken voor aan de bartafel? Bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres voor betaalbare en kwalitatieve industriële barstoelen! Borrelen aan een bartafel in huis zorgt voor een gezellige sfeer. Wij hebben diverse stoelen in een industriële stijl in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan donkerbruine barkrukken van leer en barkrukken in fluwelen velvet stof. Industriële barkrukken zijn gemakkelijk te combineren met jouw andere industriële meubels voor een stijlvol interieur. Bekijk ons assortiment en vind de leukste industriële barkrukken voor bij jou in huis!

Industriële barkrukken online kopen

In onze collectie vind je diverse industriële barkrukken in verschillende formaten, kleuren en materialen. Laat de stylist in je los en kies de industriële barkrukken passend bij jouw bartafel of kookeiland. Wist je dat je industriële barstoelen goed kunt combineren met een industriële bartafel of countertafel? Bekijk onze collectie en vind de industriële bartafel naar jouw wens! 

Bestel jouw industriële barkrukken bij Giga Meubel

Ben je weg van de industriële woonstijl en ben je op zoek naar een barkrukken met een industrieel uiterlijk? Bij ons ben je op de juiste plek voor barstoelen met een industrieel karakter! In onze webwinkel en in één van onze showrooms hebben wij een groot aanbod aan industriële stoelen, zoals barkrukken en industriële eetkamerstoelen. Wist je dat industriële meubels gaan goed samen met moderne meubels? Wees creatief en durf diverse woonstijlen met elkaar te combineren! Wil je meer advies over een bepaald soort barkruk? Geen probleem! Bel ons of kom langs bij één van onze woonwinkels, want onze interieurstylisten helpen je graag!

De specialist in industriële meubels

Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment aan meubels en woonaccessoires in industriële woonstijl. Van industriële banken tot industriële nachtkastjes: bij ons vind je betaalbare en stijlvolle industriële meubels! Bezoek één van onze showrooms en bekijk en probeer onze collectie meubels zelf. Onze interieurspecialisten in de showrooms kunnen jou helpen met het kiezen van jouw nieuwe meubels! Heb je vragen over onze producten? Neem contact op met onze collega’s via 035 - 879 60 32.