Industriële barkrukken

Industriële barkrukken

Borrelen aan een bartafel in huis zorgt voor saamhorigheid en een gezellige sfeer. Met bijpassende barkrukken maak je jouw eigen bar helemaal compleet. Afhankelijk van welke sfeer je wilt creeëren en welke stijl het beste bij jou past, maar bij Giga Meubel vind je een uitgebreid aanbod die elke woonwens kan vervullen. Zo hebben wij industriële barkrukken met armleuning, maar ook zonder armleuning. En barkrukken met rugsteun, maar ook zonder rugsteun. Bekijk het complete assortiment en vindt de stoel die bij jouw interieur past. 

Een kruk voor elke bartafel

Hou je ervan om gezellig met vrienden door te zakken in de kroeg en zou je dit het liefst ook thuis willen doen? Kies dan voor een complete barset in industriële stijl en ervaar het gevoel nu ook thuis! Heb je een grote industriële bartafel? Dan passen de barkrukken met wijduitlopende poten er goed onder. Heb je een kleine tafel, ga dan voor de barkrukken met één poot. De krukken van By-Boo en Tolix zijn erg populair!  

Industriële barkrukken online bestellen bij Giga Meubel

Bekijk het aanbod, geniet van de laagste prijs garantie en bestel gemakkelijk online. De ruime keuze aan industriële meubels en gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 200,- maken het bestellen nog leuker en u betaalt veilig online via iDeal! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Onze collega’s helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!  Bekijk onze speciale industriële meubels voorwaarden.