Kasten met een breedte van 100 tot 125

Ontdek de ultieme combinatie van stijl, functionaliteit en ruimtelijkheid met onze wandkasten van 100 tot 125 cm breed. Bij Giga Meubel vind je een breed scala aan stijlen die elke ruimte transformeren, van strak en modern tot sfeervol landelijk. Onze wandkasten zijn niet alleen een opbergoplossing, maar ook een statement piece dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Lees meer

Resultaten Producten 97-120 van 305

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 305

per pagina

Ruime opbergoplossingen voor elke ruimte

Ben je op zoek naar een kast met een breedte tussen de 100 en 125 cm? Dan ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment kasten met een breedte van 100 tot 125 cm in verschillende stijlen en materialen. Of je nu op zoek bent naar een boekenkast, dressoir, tv-meubel of opbergkast, bij ons vind je gegarandeerd de perfecte kast voor jouw interieur.

In een handomdraai een opgeruimde look

Onze kasten met een breedte van 100 - 125 cm zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle aanvulling op je inrichting. Met de juiste kast creëer je in een handomdraai meer opbergruimte en een opgeruimde look in huis. Ontdek ons aanbod en laat je inspireren!

Diverse stijlen en materialen

Ons assortiment kasten met een breedte tussen 100 en 125 cm is zeer divers. Van industrieel tot landelijk en van hout tot metaal, er is voor ieder wat wils. Combineer bijvoorbeeld een stoere, metalen kast met een warm houten blad voor een speels contrast. Of kies voor een kast in een rustige, neutrale kleur als tijdloze basis in je interieur.

Multifunctionele opbergers

Kasten zijn dé oplossing voor het creëren van extra opbergruimte zonder dat het ten koste gaat van je woonruimte. Met een breedte van 100 tot 125 cm zijn deze kasten compact genoeg voor kleinere ruimtes, maar bieden ze toch voldoende opbergruimte. Gebruik een kast bijvoorbeeld als tv-meubel in de woonkamer, als dressoir in de eetkamer of als opbergkast in de slaapkamer. Zo heb je altijd een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving.

Hoge kwaliteit en betaalbare prijzen

Bij Giga Meubel vind je kasten van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij werken samen met gerenommeerde merken en leveranciers om jou het beste van het beste te kunnen bieden. Bovendien profiteer je bij ons van extra voordelen zoals gratis verzending vanaf €100, een snelle levering en een uitstekende klantenservice. Zo kun je met een gerust hart je ideale kast bestellen.

Laat je inspireren in onze showroom

Twijfel je nog over welke kast het beste in jouw interieur past? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Soest. Hier kun je de kasten in het echt bekijken en uitproberen. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren en inspireren. Zo ga je gegarandeerd naar huis met de perfecte kast voor jouw woonwensen.

"Ik ben erg blij met mijn nieuwe kast van Giga Meubel. De kwaliteit is top en de kast staat prachtig in mijn woonkamer. De service en levering waren ook perfect geregeld. Ik raad Giga Meubel zeker aan!" - Tevreden klant

Klaar om jouw ideale kast met een breedte van 100 tot 125 cm te scoren? Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte kast voor jouw huis. Bestel jouw favoriet makkelijk en snel online of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Jouw droomkast is slechts een paar klikken verwijderd!

Kies je filter