Kasten met een breedte van 125 tot 150 cm

Ontdek de perfecte combinatie van ruimte en stijl met onze selectie kasten van 125 tot 150 cm breed. Laat je inspireren door onze veelzijdige designs en vind de perfecte kast die niet alleen aan je opbergbehoeften voldoet, maar ook je interieur een stijlvolle upgrade geeft.

Lees meer

Resultaten Producten 97-120 van 273

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 273

per pagina

Op zoek naar de perfecte kast?

Ben je op zoek naar een nieuwe kast die niet alleen ruim is, maar ook nog eens een blikvanger in je huis? Bij Giga Meubel vind je een uitgebreide collectie kasten met een breedte van 125 tot 150 cm. Of je nu een plek zoekt voor je boeken, een stijlvol dressoir nodig hebt, je tv een nieuw thuis wilt geven of gewoon extra opbergruimte wilt creëren, wij hebben de ideale kast voor jou.

Kies jouw stijl

Onze kasten zijn meer dan praktisch; ze zijn een statement in je interieur. Ga je voor een moderne, strakke look met een hoogglans witte kast? Of voel je meer voor een robuuste, houten kast die een industriële sfeer ademt? Wat je smaak ook is, onze kasten vangen de blik en transformeren elke ruimte.

Materialen en kleuren voor iedereen

Bij Giga Meubel vind je kasten in allerlei materialen, zoals solide hout, modern MDF of stevig spaanplaat. Zo is er altijd een kast die past bij jouw persoonlijke voorkeur en de stijl van je huis. En de kleuren? Die variëren van rustige tinten zoals wit, grijs en zwart tot meer uitgesproken kleuren zoals blauw, groen en geel.

Functioneel en veelzijdig

Onze kasten komen in diverse indelingen. Heb je liever lades, deuren of open vakken? Of een combinatie van deze? Alles is mogelijk. Zo kun je alles netjes en overzichtelijk opbergen. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met extra's zoals ingebouwde verlichting of soft-close deuren en lades.

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Bij Giga Meubel staan kwaliteit en betaalbaarheid centraal. Onze kasten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo ben je verzekerd van een duurzame kast die jarenlang meegaat. En houd onze aanbiedingen in de gaten voor nog meer voordeel!

Gratis bezorging vanaf €100,-

Kies je voor een kast van Giga Meubel, dan zorgen wij voor een zorgeloze ervaring vanaf het moment van bestellen tot de montage bij jou thuis. Onze ervaren bezorgers zorgen dat de kast precies daar komt te staan waar jij wilt.

Tevreden klanten aan het woord

"Wij zijn super tevreden met onze nieuwe kast van Giga Meubel. Hij past perfect in onze woonkamer en biedt veel opbergruimte. De kwaliteit is top en de bezorging verliep vlekkeloos. Echt een aanrader!" - Fam. Jansen

Ontdek het zelf

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie kasten met een breedte van 125 tot 150 cm? Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bestel je favoriete kast eenvoudig online of in onze winkel. Wacht niet langer en geef je interieur een boost met een prachtige kast van Giga Meubel!

Kies je filter