Kasten met een diepte van 25 tot 30 cm

Ontdek de perfecte balans tussen compactheid en stijl met onze selectie kasten van 25 tot 30 cm diep. Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment dat past bij elke woonruimte en stijl, van boekenkasten en dressoirs tot ladekasten en tv-meubels. Laat je inspireren door onze veelzijdige designs en vind de perfecte kast die niet alleen aan je opbergbehoeften voldoet, maar ook je interieur een stijlvolle boost geeft.

Lees meer

Resultaten Producten 25-48 van 135

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 135

per pagina

Slimme kasten met compacte diepte

Zoek je een kast met een beperkte diepte? Dan ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres. Wij bieden een ruime selectie kasten met een diepte van 25 tot 30 cm, perfect voor kleinere ruimtes of als je op zoek bent naar een compacte opbergoplossing.

Veelzijdige opbergoplossingen

Onze kasten met een diepte van 25 - 30 cm zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar een boekenkast, dressoir, ladekast of tv-meubel, wij hebben voor ieder wat wils. De beperkte diepte maakt deze kasten ideaal voor kleinere ruimtes zoals een hal, slaapkamer of studeerkamer.

Stijlvolle designs

Ondanks hun compacte formaat, doen onze kasten qua stijl niet onder voor grotere exemplaren. Kies voor een strak, modern design of juist een landelijke look met hout en rustieke details. Met de juiste kast voeg je direct sfeer en persoonlijkheid toe aan je interieur.

Slimme indelingen

De kasten zijn voorzien van slimme indelingen met planken en lades, zodat je jouw spullen altijd overzichtelijk kunt opbergen. Hierdoor benut je de beschikbare ruimte optimaal en creëer je in een handomdraai orde in huis.

Voordelen van Giga Meubel

  • Ruime keuze uit diverse stijlen en uitvoeringen
  • Geschikt voor kleinere ruimtes dankzij beperkte diepte
  • Slimme indelingen voor optimaal opbergen
  • Snelle levering en uitstekende service
  • Altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding

Bekijk ons aanbod online of kom langs in Soest

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk snel ons aanbod online of bezoek onze showroom om de kasten in het echt te ervaren. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze.

Kies voor slim opbergen met de compacte kasten van Giga Meubel en creëer rust en ruimte in huis. Bestel direct online of plan een bezoek aan onze showroom. Wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!

Kies je filter