Kasten met een diepte van 30 tot 35 cm

Ontdek de perfecte balans tussen ruimtebesparing en stijl met onze selectie kasten van 30 tot 35 cm diep. Laat je inspireren door onze veelzijdige designs en vind de perfecte kast die niet alleen aan je opbergbehoeften voldoet, maar ook je interieur een stijlvolle en georganiseerde upgrade geeft.

Lees meer

Resultaten Producten 49-72 van 354

per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 354

per pagina

Optimaal gebruik van elke centimeter

Op zoek naar een compacte kast die perfect past in jouw interieur? Bekijk dan eens ons assortiment kasten met een diepte van 30 tot 35 cm. Deze kasten zijn ideaal voor kleinere ruimtes waar je toch optimaal gebruik wilt maken van de beschikbare ruimte. Met een kast met een diepte van 30 tot 35 cm haal je een veelzijdige opbergoplossing in huis die functionaliteit en stijl combineert.

Veelzijdige opbergmogelijkheden

Kasten met een diepte van 30 - 35 cm bieden tal van mogelijkheden om je spullen georganiseerd op te bergen. Of je nu op zoek bent naar een boekenkast, dressoir, nachtkastje of tv-meubel, er is altijd wel een model dat aansluit bij jouw wensen. Dankzij de compacte afmetingen passen deze kasten moeiteloos in kleinere ruimtes zoals een hal, slaapkamer of studeerkamer.

Stijlvolle designs voor elk interieur

Ons assortiment kasten met een diepte van 30 tot 35 cm omvat een breed scala aan stijlen en afwerkingen. Van strak en modern tot landelijk en klassiek, er is voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor een kast in trendy industriële look met een stoer metalen frame en houten planken, of ga voor een elegante vitrinekast met glazen deuren om je mooiste accessoires te etaleren.

Slimme indelingsmogelijkheden

Veel kasten in deze categorie zijn voorzien van slimme indelingsmogelijkheden, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Denk aan verstelbare legplanken, laden of manden om je spullen overzichtelijk op te bergen. Zo creëer je in een handomdraai een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving.

Voordelen van kasten met een diepte van 30 tot 35 cm

  • Compact formaat, ideaal voor kleinere ruimtes
  • Veelzijdige opbergmogelijkheden voor diverse spullen
  • Stijlvolle designs die passen bij elk interieur
  • Slimme indelingsmogelijkheden voor optimale opbergruimte
  • Eenvoudig te combineren met andere meubels

Een uitgebreid assortiment

Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment kasten met een diepte van 30 tot 35 cm van topmerken zoals Woood, By-Boo en Eleonora. Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor in de woonkamer of een functionele opbergkast voor op de slaapkamer, bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Bezoek onze showroom in Soest

Twijfel je nog over welke kast het beste bij jouw interieur past? Onze interieurspecialisten staan voor je klaar met persoonlijk advies. Bezoek onze showroom in Soest of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte kast voor jouw woonwensen.

Bestel jouw favoriete kast met een diepte van 30 tot 35 cm eenvoudig online

Bestel jouw favoriete kast met een diepte van 30 tot 35 cm eenvoudig online en profiteer van gratis verzending en snelle levering. Zo heb je jouw nieuwe aanwinst in een handomdraai in huis en kun je direct genieten van een opgeruimde en stijlvolle leefomgeving.

Kies je filter