Kasten met een breedte van 75 tot 100 cm

Ontdek de ideale balans tussen ruimte en stijl met onze selectie kasten van 75 tot 100 cm breed. Laat je inspireren door onze veelzijdige designs en vind de perfecte kast die niet alleen aan je opbergbehoeften voldoet, maar ook je interieur verrijkt.

Lees meer

Resultaten Producten 121-144 van 336

per pagina

Resultaten Producten 121-144 van 336

per pagina

Ruime kasten voor elke ruimte

Op zoek naar een kast met de perfecte afmetingen voor jouw ruimte? Bij Giga Meubel vind je een ruim assortiment kasten met een breedte van 75 tot 100 cm. Of je nu op zoek bent naar een boekenkast, dressoir, tv-meubel of opbergkast, wij hebben de ideale kast voor jouw interieur. Ontdek ons aanbod kasten met een breedte van 75 - 100 cm en laat je inspireren!

Veelzijdige kasten voor elk interieur

Kasten zijn onmisbaar in elk huis. Ze bieden niet alleen praktische opbergruimte, maar zijn ook sfeerbepalend voor je interieur. Met een kast tussen de 75 en 100 cm breed heb je een veelzijdige kast die in verschillende ruimtes past. Denk aan een boekenkast in de woonkamer, een dressoir in de eetkamer of een opbergkast in de slaapkamer.

Verschillende stijlen en materialen

Ons assortiment kasten met een breedte van 75 tot 100 cm is zeer divers. We hebben kasten in verschillende stijlen, van industrieel en landelijk tot modern en Scandinavisch. Ook qua materialen is er volop keuze. Houd je van de warme uitstraling van hout? Of geef je de voorkeur aan een strakke kast in hoogglans wit? Bij ons vind je het allemaal.

Voordelen van Giga Meubel

  • Ruime keuze uit kasten tussen 75 en 100 cm breed
  • Verschillende stijlen en materialen
  • Gratis verzending vanaf €100
  • Keuze uit afhalen of bezorging
  • Vakkundige klantenservice

Twijfel je over de juiste kast voor jouw interieur? Onze interieurspecialisten helpen je graag verder. Neem contact op via de chat, mail of telefoon voor persoonlijk interieuradvies.

Bestel jouw droomkast bij Giga Meubel

Ben je op zoek naar een kast met een breedte tussen 75 en 100 cm? Bij Giga Meubel slaag je gegarandeerd. Wij bieden de mooiste kasten voor elk interieur en elk budget. Bestel jouw favoriet eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering. Liever eerst de kast in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom en laat je inspireren. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte kast!

Kies je filter