Richmond kasten

Kasten zijn de ideale uitkomst voor het opbergen van jouw spullen. Sommige accessoires zoals fotolijstjes en boeken wil je mooi tentoonstellen in bijvoorbeeld een open kast, terwijl andere spullen weer mooier opgeruimd staan in een kast met deuren of met lades. Richmond heeft een breed assortiment aan kasten, in verschillende stijlen, kleuren, maten en materialen. Bij het uitzoeken van een kast moet je weten waar je de kast voor wil gebruiken. Hoe veel ruimte heb je? Welke woonstijl past bij jou? Als je dit weet kan je de perfecte kast van Richmond uitkiezen!

Lees meer

Resultaten Producten 25-48 van 59

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 59

Pagina
per pagina

Een Richmond kast voor elke plek

Het assortiment van Richmond varieert van een groot aanbod dressoirs tot aan industriële kasten. Ga je voor een houten kast of juist een metalen kast, of voor een combinatie van beide? Houd je van een moderne stijl of past een kast met een industriële stijl bij jou? Ben je op zoek naar een grijze kast, een gouden kast of een zwarte kast? Bij Richmond vind je de kasten in verschillende soorten en formaten, zoals vitrinekasten, tv-meubels, dressoirs en boekenkasten. Je vind gegarandeerd bij Richmond de kast waar jij op zoek naar bent!

Richmond kasten bestellen bij Giga Meubel

Heb je het perfecte kast gevonden? Bestel deze dan gemakkelijke online via onze webshop. Profiteer van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Vaak wil je als klant onze kasten met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze Richmond kasten in verschillende stijlen te zien. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Kies je filter