Schoenenkasten

Resultaten Producten 25-48 van 53

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 53

Pagina
per pagina

Schoenenkasten

Helemaal klaar met al die rondslingerende schoenen? Of moet je zelfs zoeken voordat je een goed paar hebt gevonden? Dat is vanaf nu verleden tijd! Ruim je schoenen geordend op in een praktische schoenenkast. Een schoenenkast biedt ruimte voor al je schoenen, van sneakers tot laarzen en van slippers tot wandelschoenen. Natte schoenen? Geen probleem! Door de extra ventilatie op de schoenenrekken drogen de schoenen heel snel, zo kan je ze later schoonborstelen.

Ruim je schoenen handig op

Wij van Giga Meubel snappen maar al te goed dat je niet altijd al je schoenen in het zicht wil hebben. Daarom hebben wij ook mooie schoenenkasten met kleppen waar je je schoenen inschuift. Zo kost het weinig ruimte om je nieuwe paar schoenen op te bergen, opgeruimd staat netjes. Bevestig het frame snel aan de muur, zo heeft niemand meer last van jouw schoenen die rondslingeren. Naast schoenen kunnen er ook andere attributen in worden opgeborgen, bijvoorbeeld handschoenen, mutsen of de hondenriem. 

Schoenenkasten in diverse stijlen

Iedereen heeft ruimte nodig om zijn schoencollectie netjes op te bergen. Maar iedereen heeft een andere smaak en woonstijl en daarom hebben we bij Giga Meubel verschillende mooie schoenenkasten zodat er altijd een schoenenkast naar wens tussen zit. Kies voor een dichte schoenenkast voor een strakke en opgeruimde uitstraling met een moderne stijl in de hal of gang. Als je kiest voor een lage, dichte schoenenkast kun je bovenop nog accessoires plaatsen. Kies voor een schoenenrek of open schoenenkast als je vaak natte schoenen hebt, of als je je favoriete schoenen tentoon wilt stellen. Schoenenbanken functioneren tegelijkertijd als schoenenkast en als bankje, waardoor je gemakkelijk en comfortabel kunt zitten en je schoeisel uittrekken.

Een schoenenkast kopen bij Giga Meubel

De schoenenkast gevonden die bij jou past? Bestel deze dan gemakkelijk op gigameubel.nl en profiteer van onze gratis verzending bij besteding boven de 100,-. Liever de schoenenkast in het echt bekijken? Dat kan! Kom langs in een onze showroom in Soest voor inspiratie. Daar staan onze interieurspecialisten voor jou klaar om je te adviseren. Neem ook eens een kijkje bij onze andere kasten! Heb je nog vragen? Stel ze gerust, neem contact op met onze klantenservice op het telefoonnummer: 035-8796032.

Kies je filter