Woood kasten

Resultaten Producten 49-72 van 75

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 75

Pagina
per pagina

Woood kasten

Met de collectie van Woood bij Giga Meubel kan je gemakkelijk jouw hele huis inrichten. Woood onderneemt duurzaam en dit zie je terug in de producten. Zo ook in onze Woood kasten. De meubelen van het Nederlandse merk Woood worden voornamelijk is eigen land geproduceerd. De stijlen die veel terugkomen in de collectie van Woood zijn stoer en modern. De kasten van Woood zijn daarom ook goed te combineren in veel verschillende woonstijlen

Woood kasten voor in het interieur

De Woood Woood hebben een industrieel en modern karakter. Een industrieel karakter toevoegen aan jouw interieur? Ga dan voor een kast met een metalen look. Liever een Woood kast van massief grenen of in een lichte kleur? Deze heeft Woood ook. Decoreer de Woood kasten met leuke woonaccessoires voor een trendy en stijlvol geheel. Bekijk het gehele assortiment Woood kast en vind de kast die bij jouw past.

Verschillende Woood kasten

Ieder huishouden heeft zijn eigen stijl en ieder mens heeft zijn eigen wensen en behoeften. In de ruime Woood collectie kasten zit er voor iedereen gegarandeerd een Woood kast naar wens tussen. Kies bijvoorbeeld voor een eigentijdse vakkenkast of moderne boekenkast voor een strakke en stoere look in de woonkamer. Naast de stijlvolle functie van de Woood kast, zijn de kasten natuurlijk praktisch. De kasten hebben genoeg ruimte waardoor ze opbergruimte bieden aan al je spullen. Kies voor een Woood kast met legplanken, twee deuren of laden. 

Bestel Woood kasten bij Giga Meubel

Heb jij je ideale Woood kast gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 100,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over de Woood kast? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder.

Kies je filter