By-Boo lampen

Resultaten Producten 25-48 van 52

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 52

Pagina
per pagina

By-Boo lampen

Ben je op zoek naar lampen met een twist? Dan ben je bij het merk By-Boo aan het juiste adres. Giga Meubel heeft een ruim assortiment met verschillende By-Boo lampen. Voor elk interieur een bijpassende lamp. By-Boo lampen worden gekenmerkt als onderscheidend en eigenwijs. Bovendien is By-Boo een verassend merk. Het is altijd een verassing hoe ze verschillende trends vertalen naar lampen. Tegelijkertijd geven ze een draai aan de standaard stijlen. Ga je voor een bohemian lamp of kies je liever een stoerdere lamp? Wij helpen jou graag met het uitzoeken van jouw ideale By-Boo lamp.

Tafellamp, hanglamp of vloerlamp?

By-Boo heeft verschillende soorten lampen uitgebracht. Allereerst de hanglamp. Dit is een standaard lamp die je ophangt aan het plafond of aan de muur. Deze lamp hoeft alleen niet standaard te zijn! Wanneer je kiest voor een By-Boo hanglamp haal je een echt pronkstuk in huis. De By-Boo lampen zijn in verschillende kleuren, maar voornamelijk in het zwart. Daarnaast hebben veel hanglampen gouden accenten, helemaal ingespeeld in de trends van nu. By-Boo heeft ook tafellampen uitgebracht. Deze lampen zijn ideaal voor op de tafel en bovendien erg trendy. Deze lampen zijn ook voornamelijk in het zwart en goud. Sinds een tijd zijn de vloerlampen weer terug. Een vloerlamp is een echte eyecatcher in huis en staat zeer chique. Heb je een plek vrij in huis en weet je niet wat je er neer kan zetten? Plaats een vloerlamp. Die zorgt bovendien voor meer licht!

By-Boo lampen in verschillende stijlen

De lampen van By-Boo zijn verkrijgbaar in de stijlen en trends van nu. Met een lamp van By-Boo zorgt je dat jouw kamer en interieur up-to-date zijn. Daarnaast brengt een By-Boo lamp veel sfeer met zich mee. Wil je een echte sfeermaker? Ga voor een By-Boo lamp gemaakt van natuurlijke materialen. Denk daarbij aan hout, bamboe en rotan. Deze lampen brengen ontzettend veel sfeer met zich mee. Hou jij meer van een robuuste en stoere look? Kies dan voor een lamp in zwarte tinten, gemaakt van ijzer en metaal. Ook deze lampen heeft Giga Meubel ruim op voorraad.

By-Boo lampen online bestellen

Heb je een By-Boo lamp naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online via onze webshop! Bestellingen boven de € 100,-  worden gratis bezorgd. Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment aan meubels en woonaccessoires van By-Boo. Bij ons vind je betaalbare meubels in jouw stijl! Benieuwd naar al onze By-Boo artikelen? Bezoek onze showroom en bekijk onze meubels met eigen ogen. Onze interieurspecialisten in de showroom kunnen jou helpen met het kiezen van jouw nieuwe lampen en meubels! Heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact op met één van onze collega’s via 035 - 879 60 32.

Kies je filter