Dutchbone hanglampen

Dutchbone hanglampen

Dutchbone heeft een ruime collectie in diverse soorten lampen. De standaard hanglamp blijft hierin de favoriet. Dutchbone ontwerpt de hanglampen tot echte pronkstukken voor in huis. Dutchbone is een merk dat laat zich inspireren door invloeden van over de hele wereld. Inspiratie wordt opgedaan tijdens het reizen over de hele wereld. Dit is terug te zien in de materialen en kleuren die gebruikt worden voor de meubelen.

Sfeervolle verlichting

De perfecte plek voor een Dutchbone hanglamp is natuurlijk boven de eettafel of salontafel. De hanglamp zorgt hier voor sfeervol licht dat de juiste plekken verlicht. Kies voor een opvallende Dutchbone hanglamp, zo is het item de eyecatcher in de ruimte. Naast de keuken of woonkamer is de hanglamp ook geschikt voor de slaapkamer of hal. De lamp creëert hier een warme en gezellige sfeer, maar zorgt ook voor voldoende licht in het donker. 

 

Dutchbone lampen combineren

Dutchbone heeft een ruime collectie in diverse soorten lampen. Zo kan je een hanglamp combineren met een wandlamp. Deze lampen zijn eenvoudig op te hangen aan de muur en staan ontzettend leuk als lamp naast je hoofdkussen. Daarnaast heeft Dutchbone ook tafellampen in meerdere vormen en maten, waardoor ze eruit springen wanneer ze op tafel geplaats worden. Naast de tafellampen heeft Dutchbone ook een aantal grote vloerlampen in de collectie. Deze vloerlampen variëren in kleuren en stijlen zo dat bij elk interieur een lamp past. Ze kunnen op elke gewenste plek geplaatst worden in huis, als er maar een stopcontact in de buurt is.

 

Dutchbone hanglampen bestellen bij Giga Meubel

Benieuwd hoe de Dutchbone hanglampen in jouw interieur zullen staan? Geen probleem, bij Giga Meubel kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Wanneer je een bestelling plaatst van boven de 50,- wordt het gratis verzonden naar je huis. Heb je nog vragen over de hanglampen van Dutchbone? Neem dan contact op met een van onze interieurstylisten. Die staan voor je klaar om jou te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.