Ronde hanglampen

Resultaten Producten 97-120 van 278

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 278

per pagina

Ronde hanglampen

Verlichting in huis heb je natuurlijk altijd nodig. Maar als je dan toch een lamp koopt, kun je gaan voor een echte eye-catcher. Een ronde hanglamp staat mooi boven elke eettafel. Zorg voor een mooie balans in je interieur door de ronde vorm te combineren met een rechthoekige of vierkante tafel. 

Combineer ronde vormen

Je kunt de rechte lijnen in je interieur goed doorbreken door meubelstukken met ronde en organische vormen aan de ruimte toe te voegen. Door rond en hoekig met elkaar te combineren krijgt het geheel een speels effect. Er ontstaat een mooie balans in je interieur met deze combi. Wil je de ronde hanglamp combineren met andere ronde meubelstukken? Laat de organische vorm terugkomen door een leuke ronde vaas op de vierkante of rechthoekige eettafel te zetten. Of ga voor een mooie ronde schaal waarin je verschillende kaarsen zet. Hiermee creëer je een goede samensmelting van rond en hoekig.  

Hanglamp als eyecatcher

Hanglampen zijn zowel functioneel als sfeervol. Naast het licht dat ze schijnen creëren ze namelijk ook een knusse sfeer. Een hanglamp kan ook een echte eye-catcher zijn. Ga voor een opvallende hanglamp van glas of een van industrieel metaal. Een mooie grote hanglamp boven de eettafel eist de aandacht snel op. Kies daarom de hanglamp die bij jouw stijl en interieur past. Van klassiek tot landelijk, wij hebben hanglampen in alle soorten en maten. 

Ronde hanglampen bestellen bij Giga Meubel

Wil je graag een ronde hanglamp kopen? Bestel deze dan gemakkelijk via onze webshop en profiteer van gratis levering bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je meer informatie over onze hanglampen of ben je benieuwd naar onze andere meubelstukken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Soest en laat je inspireren. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Kies je filter