Zwarte hanglampen

Een zwarte hanglamp zorgt niet alleen voor sfeer in huis, het zorgt ook voor functioneel licht op een specifieke plek in de ruimte. Bestel jouw favoriete hanglamp nu direct online bij Giga Meubel.

Lees meer

Resultaten Producten 49-72 van 361

per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 361

per pagina

Zwarte hanglampen 

Bij Giga Meubel heb je de keuze uit een groot assortiment lampen. Of je nu op zoek bent naar een basic hanglamp of juist een stoer, industrieel model, bij Giga Meubel ben je gegarandeerd aan het juiste adres. Bestel jouw hanglamp direct online en profiteer van onze gratis bezorgkosten boven de €100,-. Is zwart toch niet helemaal jouw kleur? Neem dan ook even een kijkje bij onze andere hanglampen.

Sfeervolle verlichting 

De perfecte plek voor een hanglamp is natuurlijk boven de eettafel of salontafel. De lamp zorgt hier voor sfeervol licht dat de juiste plekken verlicht. Kies voor een opvallende hanglamp, zo is het item de eye-catcher in de ruimte. Naast de keuken of woonkamer is de hanglamp ook geschikt voor de slaapkamer of hal. De lamp creëert hier een warme en gezellige sfeer, maar zorgt ook voor voldoende licht in het donker.  

Hanglampen online bestellen bij Giga Meubel 

Wanneer je een hanglamp naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 100,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze hanglampen of ben je benieuwd naar onze overige meubels en woonaccessoires? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter