Arabic House

Het assortiment van Arabic House bestaat uit een combinatie van speelse meubelen met unieke vormen en luxe meubelen. In deze stijl zie je vaak de mooiste patronen, geïnspireerd door de Arabische cultuur. De meubelen van Arabic House zijn exclusief bij Giga Meubel verkrijgbaar.

Lees meer

Resultaten Producten 25-48 van 810

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 810

per pagina

Arabic House garderobekasten

Met de garderobekasten van Arabic House heb je gegarandeerd genoeg ruimte voor al je kleding. De ruime kledingkasten van Arabic House zijn verkrijgbaar in diverse varianten, ben je op zoek naar een kast met lades, een hanggedeelte of een schoenenkast? Of wil je alles in één? De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies voor een open garderobekast om je mooiste kleding tentoon te stellen, of ga voor een gesloten kledingkast voor een nette, rustige uitstraling. 

Arabic House online bestellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel bestel je de producten van Arabic House gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Wij bezorgen je bestelling helemaal gratis bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je vragen over het merk Arabic House of wil je de meubels en accessoires met je eigen ogen zien? Kom dan langs in de showroom in Soest en wij beantwoorden al je vragen.

Kies je filter