Dutchbone

Dutchbone 

Duchbone is robuust, industrieel en retro. het merk laat zich inspireren door alle landen op de wereld. Tijdens het reizen ontdekken de ontwerpers steeds weer nieuwe materiealen en designs. Dutchbone is een combinatie van ambacht en industrieel design. Of u nu in een appartement, rijtjeshuis, boerderij of woonboot woont, Dutchbone biedt u meubels en accessoires die bij uw stijl passen. Bekijk onze collectie Dutchbone producten en laat u inspireren. 

Robuust en retro

Van vintage vloerkleden tot retro fabriekslampen en van robuust houten dressoirs tot stoere, leren feautuils. Dutchbone heeft voor iedereen een verassend ontwerp in petto. Dutchbone biedt u producten ninenutrale tinten, die makkelijk te combineren zijn in ieder interieur. Maar ook voor een bijzondere eyecatcher kunt u bij Dutchbone terecht. Bent u benieuwd hoe u de meubels en accessoires van Dutchbone kunt combineren? Neem dan snel een kijkje op onze blog! Daar vindt u verschillende tips en tricks voor een industrieel en retro interieur.

Dutchbone online bestellen bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel bestelt u de producten van Dutchbone gemakkelijk in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Wij bezorgen uw bestelling helemaal gratis bij besteding van 200 euro of meer!