Dutchbone

Dutchbone

De collectie van Dutchbone bestaat uit verschillende meubels en accessoires. Het merk laat zich inspireren door invloeden van over de hele wereld. Inspiratie wordt opgedaan tijdens het reizen over de hele wereld. Dit is terug te zien in de materialen en kleuren die gebruikt worden voor de meubelen. De producten van Dutchbone zijn gemakkelijk te combineren met verschillende woonstijlen.

Bohemain sfeer in huis met de kasten van Dutchbone

Dutchbone heeft een aantal veelzijdige kasten in de collectie die passen bij diverse woonstijlen. De kasten hebben een natuurlijke uitstraling en de koloniale invloeden zijn zichtbaar. Deze koloniale invloeden zorgen voor een bohemian sfeer in uw interieur. Dutchbone heeft verschillende varianten kasten in het assortiment. De dressoirs en tv-meubelen zijn erg populair.

Natuurlijke banken van Dutchbone

De banken van Dutchbone hebben over het algemeen natuurlijke kleuren of materialen. Banken zijn te verkrijgen in verschillende vormen en maten. Zo kan je kiezen voor de 3-zitsbank maar ook voor een mooie hocker. Liever een hoekbank of een houten bank voor bij de eettafel? Ook deze heeft Dutchbone is haar assortiment. Bekijk het gehele assortiment bank op de perfecte bank voor jouw interieur te vinden.

De mooiste accessoires van Dutchbone

Dutchbone heeft veel mooie accessoires in het assortiment waarmee je jouw woonkamer mooi mee kan stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een mooie plantenstandaard en een paar leuke kussens voor op de bank. Dutchbone heeft ook veel mooie vloerkleden in het assortiment. Hiermee creëer je sfeer en warmte in jouw interieur.

Bestel Dutchbone bij Giga Meubel

Heb je een mooi item van Dutchbone gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online in onze webshop. Profiteer van onze laagste prijsgarantie. Is jouw bestelbedrag 50,- of meer? Dan wordt het product gratis verzonden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 879 60 32.