House Doctor

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

House Docter

House Doctor, uw dagelijkse vitamine boost voor een meer inspirerend, gestylt en persoonlijk thuis. Een merk waar wij in Nederland al een aantal jaar groot fan van zijn. Een trendy merk dat sfeer en kwaliteit goed weet te combineren. Dit Scandinavische merk weet zeker dat zij de oplossing hebben om een persoonlijk en uniek interier te creëeren. Met mooie kleuren, vloeiende ontwerpen en veelzijdige materiealen biedt het merk u de mogelijkheid om oneindig te blijven combineren. 

Scandinavische veelzijdigheid

Van lampen tot muurdecoratie en van vazen tot vloerkleden. Het Scandinavische merk beidt u alles om uw interieur van boven tot onder te decoreren. House Doctor gelooft in combineren en provoceren. Niet alles hoeft precies bij elkaar aan te sluiten. Verrassende kleuren en stoere designs, u kunt blijven mixen en matchen. De style van House Doctor is persoonlijk, informeel en uitdagend. Benieuwd hoe wij met deze producten aan de slag gaan? Neem dan eens een kijkje op onze blog en laat u insprireren!

House Doctor online bestellen bij Giga Meubel

U bestelt de producten van House Doctor gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Bij besteding van 200 euro of meer, bezorgen zij uw bestelling gratis thuis!