Oranje Furniture Wood Care Kit Mattpolish En Cleaner

17,50
In bestelling
Te bezichtigen in: Soest Wommelgem
Breng uw meubelen opnieuw tot leven met deze unieke verzorgingskit speciaal voor matgelakt hout. Hout is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om uw houten meubel(en) in topconditie te houden is de Wood Care Kit een uitstekende keuze. Deze set bevat een effectieve reiniger en een verzorgingsproduct speciaal voor houten meubelen met een matte laklaag.
Deze unieke set reinigt, verzorgt en biedt extra bescherming zonder een glanslaag achter te laten. Verwijdert eventuele glimplekken.

Inhoud:

75 ml flacon Wood Matt Polish
75 ml flacon Natural Wood Cleaner
1 x Microvezeldoek

Gebruiksaanwijzing

Wood Matt Polish:
Voor gebruik op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na drogen vergelijken. Bij voorkeur het oppervlak eerst reinigen/ontvetten met Natural Wood Cleaner. Matt Polish dun en egaal met een pluisvrije doek aanbrengen en laten drogen. Bij hardnekkige glansstrepen nogmaals behandelen. Behandeling 2 - 4 keer per jaar herhalen.

Natural Wood Cleaner:
Vóór gebruik op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na drogen vergelijken. Natural Wood Cleaner royaal aanbrengen op een schone pluisvrije doek. Hiermee het oppervlak egaal inwrijven en korte tijd laten inwerken. Vervolgens uitwrijven met een schone doek. Het gereinigde oppervlak bij voorkeur nabehandelen met een geschikt verzorgingsproduct.
Artikelnummer 117120
Kleur Wit
Merk Giga Meubel
Vereist montage Nee

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Oranje Furniture Wood Care Kit Mattpolish En Cleaner Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit