Rodeo Hoekbank Rechts Cognac

1.499,00
In bestelling
De serie Rodeo van BePureHome is modern, stoer en eigentijds. Deze hoekbank rechts is royaal, biedt volop zitruimte en beschikt over een stoere stof, Recycle leer. Dankzij haar slanke frame en losse kussens toont de bank subtiel in de living. De poten zijn van zwart metaal. Het betreft hier de hoekbank rechts, als je voor de bank staat, zit de hoek rechts.

De hoogte van de bank is 85 cm, de lengte links is 271 cm, de lengte van de bank rechts is 212 cm en de diepte is 86 cm. De breedte van het 2-zitsgedeelte is 180 cm, de breedte van het hoekgedeelte is 91 cm. De zithoogte bedraagt 45 cm, de zitdiepte is 60 cm en de hoogte van de armleuningen is 68 cm. De bank heeft een maximaal draaggewicht van 300kg.

Wat is Recycle leer?
Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek. De serie Rodeo bestaat uit deze hoekbank, een 3-zits bank, een 2,5 zits bank, fauteuil/loveseat, de Rodeo hocker van 120x60, een eetkamerbank en de Rodeo eetkamerstoel.
Artikelnummer 800971-B
LxBxH 266x88x85cm
Kleur Cognac
Merk BePure
Vereist montage Ja
Vorm Rechthoek
Zithoogte 45

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Rodeo Hoekbank Rechts Cognac Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit