Tuin & Balkon

Resultaten Producten 121-144 van 1063

per pagina

Resultaten Producten 121-144 van 1063

per pagina

Tuin- en balkon

De tuin en het balkon zijn ook belangrijke ruimtes die bij het huis horen. Vooral in de zomer is het heerlijk om in de tuin of op het balkon te zitten. Daarvoor heb je natuurlijk wel meubels voor nodig. Bij Giga Meubel ben je op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan banken, stoelen en tafels voor buiten. Daarnaast hebben we ook genoeg leuke accessoires, zoals lantaarns, parasols en bloempotten. Hiermee creëer je een gezellige sfeer in jouw tuin of op jouw balkon!

Stijlvol de zon in met een buiten tafel 

Bij Giga Meubel hebben we een breed assortiment aan stijlen, of je nu van klassiek of van industrieel houdt. We hebben voor ieder wat wils. Onze bistro tafels zorgen voor een knus geheel en zijn in diverse materialen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een marmeren blad met een luxe uitstraling of ga je voor de messing look. Maak jouw buiten zithoek compleet met onze buiten stoelen.

Tuin- en balkonmeubels kopen bij Giga Meubel 

Heb je leuke meubels voor in de tuin of voor op het balkon op het oog? Bestel deze gemakkelijk online bij gigameubel.nl. Wanneer je online bestelt profiteer je van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij €100,-. Zie je de tafel toch liever in het echt? Kom dan gerust langs in onze winkel in Soest. Onze interieurspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je nu vragen?  Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32. 

Kies je filter