Hoekbanken Woonkamer

Resultaten Producten 49-72 van 165

per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 165

per pagina

Hoekbank woonkamer

Met een hoekbank creëer je een heerlijke loungeplek in de woonkamer. Plof ‘s avonds samen, alleen of met familie een avondje op de bank met je favoriete serie of film en geniet ‘s ochtends van een lekker kopje koffie in het fijnste hoekje in de woonkamer. Kleed je hoekbank woonkamer aan met lekker veel kussens voor een knusse en gezellige look. 

Verschillende soorten woonkamer hoekbanken

Onze L-vormige banken woonkamer zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, materialen en maten. Zo heeft Giga Meubel moderne en minimalistische modellen met een strakke belijning. De vollere woonkamer hoekbanken met losse onderdelen en zachte kussens zorgen voor een knusse en gezellige uitstraling. Onze hoekbanken woonkamer zijn gemaakt van de beste materialen en zijn hierdoor van hoogwaardige kwaliteit. Zo hebben wij woonkamer hoekbanken van onder andere stof, leer en kunstleer. Onze kunstleren bankstellen zijn bijna niet van de lederen banken te onderscheiden. Hierdoor heb je de luxe van leer, voor een lager budget.

Een hoekbank kopen die past bij jou

Bij Giga Meubel hebben we een hoekbank voor ieder interieur. Kies bijvoorbeeld voor een hoek links of een hoek rechts, afhankelijk van de woonruimte waarin je hem plaatst. Ga voor een kleine hoekbank of kies juist een grote hoekbank voor het hele gezin; onze uitgebreide collectie bevat diverse afmetingen zodat jouw nieuwe hoekbank er altijd tussen zit.

Woonkamer hoekbank kopen bij Giga Meubel

Onze collectie hoekbanken woonkamer zijn in verschillende stoffen en leder te verkrijgen. De hoekbanken die je bij ons op de website en in de showroom ziet kunnen met verschillende kleuren biesjes en gecapitonneerd worden waardoor ze door jou naar eigen wens worden samengesteld. Heb je nog vragen over de banken of wil je persoonlijk advies? Dan kun je contact opnemen met 035 879 6032 of je kunt langskomen in onze 1200m2 grote showroom in Soest.

Kies je filter