Banken Woonkamer

Ga snel naar:

Scroll voor meer

Resultaten Producten 97-120 van 1063

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 1063

per pagina

Banken woonkamer

De bank is dé plek om tot rust te komen in de woonkamer. Lekker loungen met een goed boek of relaxen met je favoriete serie. Borrelen met vrienden of extra zitplekken op een familie verjaardag. Een bank in de woonkamer een must voor elk huishouden. Bij Giga Meubel hebben we banken in verschillende soorten, kleuren en stijlen. 

Verschillende banken voor in de woonkamer

Giga Meubel heeft veel verschillende soorten banken. Naast 2 zitsbanken en 3 zitsbanken hebben wij ook hoekbanken en loungebanken voor in de woonkamer. Bij de aanschaf ga je uiteraard eerst nadenken wat voor een soort woonkamer bank je zou willen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor één van de vele hoekbanken, slaapbanken en natuurlijk diverse twee- en driezitsbanken. Welke bank of bankencombinatie je kiest hangt vaak af van de ruimte in je woonkamer. Soms heb je alleen ruimte voor een ruime tweezitter en een fauteuil, maar misschien heb je wel ruimte voor een grote familiebank. Deze zitmeubels zijn in onze showroom te bezichtigen en kunnen zowel afgehaald als bezorgd worden. De bezorging van de meubels is gratis bij een aankoopbedrag vanaf 100,-.

Stel je eigen bank samen 

De banken woonkamer bij Giga Meubel zijn door jou samen te stellen, zo kun je van een hoekbank een 2 of 2,5 zitbank maken of een loungebank met rechte arm of ronde arm bestellen. De kussens op de woonkamer banken worden meegeleverd en kunnen op het bankstel vastgezet worden of komen als losse kussens mee. Wij kunnen ook een losse hoek bij de banken woonkamer leveren zodat je van jouw 3-zits bank een hoekbank kunt maken met een linker- of rechterhoek.

Banken woonkamer kopen bij Giga Meubel

Onze banken woonkamer zijn in verschillende stoffen en leder te verkrijgen. De woonkamer banken die je bij ons op de website en in de showroom ziet kunnen met verschillende kleuren biesjes en gecapitonneerd worden waardoor ze door jou naar eigen wens worden samengesteld. Heb je nog vragen over de banken woonkamer kun je contact opnemen met 035 879 6032 of je kunt langskomen in de 1200m2 grote showroom in Soest.

Kies je filter