Dressoirs Woonkamer

Resultaten Producten 49-72 van 369

per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 369

per pagina

Dressoir woonkamer

Een dressoir in je woonkamer is onmisbaar. Een woonkamer dressoir biedt namelijk voldoende opbergruimte, maar biedt daarnaast ook talloze mogelijkheden om te decoreren. Deze lage opbergkasten kun je opleuken met bijvoorbeeld foto’s, planten of boeken. Bij Giga Meubel hebben we dressoirs woonkamer voor ieder interieur en elke woonstijl. 

Woonkamer dressoirs in verschillende stijlen

Ga je voor een houten opbergmeubel? Kies dan voor een robuust dressoir. Houd je van een moderne stijl en zachte tinten in de woonkamer? Dan ligt jouw voorkeur bij Scandinavische dressoirs. Ook heeft Giga Meubel een ruim assortiment met industriële dressoirs van metaal. 

Dressoir woonkamer online kopen bij Giga Meubel

Je kunt onze dressoirs woonkamer gemakkelijk online bestellen. Wij hebben altijd een ruime voorraad en vanaf 100,- is de bezorging gratis. Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel! Wij hebben woonkamer dressoirs in diverse stijlen zoals industrieel, retro en Scandinavisch. Je kunt langskomen bij onze winkel om al onze producten te bekijken. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen.

Kies je filter