Opbergkasten Woonkamer

Resultaten Producten 49-72 van 202

per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 202

per pagina

Opbergkast woonkamer

Een opbergkast helpt om de woonkamer netjes en opgeruimd te houden. Wij hebben zowel woonkamer opbergkasten met deuren als open opbergkasten in ons assortiment. Met een gesloten opbergkast met deuren kun je alles netjes uit het zicht halen zodat je woonkamer er strak en netjes uit blijft zien. Met een open opbergkast woonkamer kun je je mooiste accessoires, herinneringen en pronkstukken tentoonstellen. Combineer je opbergkast met onze andere woonkamer kasten voor voldoende opbergruimte. 

Groot assortiment opbergkasten woonkamer

Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment aan woonkamer opbergkasten. Ons aanbod is zeer uiteenlopend om ervan verzekerd te zijn dat er voor iedereen iets tussen zit. Zo hebben wij woonkamer opbergkasten in industriële, bohemian en scandinavische woonstijl. Daarnaast zijn onze woonkamer opbergkasten verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte opbergkast als je meer diepte wilt creëren in de woonkamer. 

Woonkamer opbergkast kopen bij Giga Meubel

Wil je de opbergkasten woonkamer eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Bezoek onze showroom om onze opbergkasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw woonkamer opbergkast online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling van 100,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden.

Kies je filter