Staande lampen woonkamer

Een staande lamp is ideaal voor in de woonkamer. Je kunt een vloerlamp gemakkelijk verplaatsen naar elke gewenste plek. Zo kun je eenvoudig spelen met je interieur. Een staande lamp biedt extra licht, bijvoorbeeld bij de bank om goed verlicht een boek te kunnen lezen. 

Lees meer

Resultaten Producten 25-48 van 486

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 486

per pagina

Staande lamp woonkamer

Een staande lamp is ideaal voor in de woonkamer. Je kunt een vloerlamp gemakkelijk verplaatsen naar elke gewenste plek. Zo kun je eenvoudig spelen met je interieur. Een staande lamp biedt extra licht, bijvoorbeeld bij de bank om goed verlicht een boek te kunnen lezen. Maar een staande lamp zorgt ook voor sfeerlicht. Als je een staande lamp wilt gebruiken als sfeerverlichting raden wij je aan om de lamp op de muur te richten. Combineer de vloerlamp woonkamer met onze andere woonkamer lampen om de volledige woonkamer te voorzien van de juiste verlichting. 

Ruim aanbod vloerlampen woonkamer

In onze webshop en in de winkel hebben wij een groot aantal verschillende soorten vloerlampen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de altijd populaire staande lampen met een rotan kap. Landelijke vloerlampen bestaan vaak uit lichte kleuren en natuurlijke elementen, houten vloerlampen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor een landelijk interieur. Een mooie staande lamp is uiteraard voor iedereen verschillend, daarom hebben we een ruim assortiment zodat je altijd de juiste staande lamp kunt vinden. Daarnaast hebben we vloerlampen met meerdere fittingen, waardoor je meerdere lichtbronnenhebt. Handig om te weten: Hoe langer de hals van de staande lamp, hoe verder het licht kan komen. 

Staande lampen voor in de woonkamer bestellen bij Giga Meubel 

Heb je een staande lamp woonkamer naar wens kunnen vinden? Je kunt deze staande lamp eenvoudig bestellen in onze webshop. Bij een bestelling van meer dan 100,- worden de door jou bestelde artikelen gratis op het gewenste afleveradres bezorgd. Wil je graag meer informatie over de verschillende woonkamer vloerlampen, of ben je benieuwd naar alle lampen? Wij hebben een winkel in Soest. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met de webshop via de telefoon of via de mail.

Kies je filter