Salontafel Woonkamer

Een salontafel in de woonkamer is niet alleen een functioneel meubel, maar mag ook zeker gezien worden! Plaats je woonkamer salontafel bij de bank en maak de zithoek helemaal af.

Lees meer

Resultaten Producten 25-48 van 857

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 857

per pagina

Salontafel woonkamer

Het vinden van een mooie salontafel woonkamer is bij Giga Meubel niet moeilijk, door ons ruime assortiment zit er voor iedereen een mooie woonkamer salontafel bij. Zo hebben wij salontafels woonkamer van verschillende merken, in verschillende formaten, stijlen en kleuren. 

Een salontafel voor elke woonkamer

Om ervoor te zorgen dat je een woonkamer salontafel vindt die mooi aansluit bij je wensen en de rest van je interieur hebben we een ruim assortiment salontafels bij Giga Meubel. Ben je op zoek naar een stoere look? Kies dan voor een zwarte woonkamer salontafel in een industriële of robuuste stijl. Liever strak en modern? Kijk dan eens naar witte salontafels in een Scandinavische woonstijl

Woonkamer salontafels bestellen bij Giga Meubel 

De perfecte woonkamer salontafel gevonden? Mooi! Bestel deze gemakkelijk online via onze webshop. Profiteer ook van onze gratis levering bij een bestelling boven de 100,-. Wil je de salontafel woonkamer eerst goed van dichtbij bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@gigameubel.nl. Wij helpen jou graag met het vinden van de perfecte woonkamer salontafel.

Kies je filter