Tafels Woonkamer

Resultaten Producten 97-120 van 2625

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 2625

per pagina

Tafels woonkamer

In de woonkamer heb je verschillende soorten tafels. Zo staat er bij de bank een salontafel, tegen de wand een sidetable en in de hoek een bijzettafel. Als belangrijkste woonkamer tafel heb je natuurlijk de eettafel, het middelpunt van elk huishouden. Onze tafels woonkamer zijn gemaakt van de beste materialen, waaronder bijvoorbeeld mangohout. 

Woonkamer tafels in verschillende stijlen

Bij Giga Meubel hebben we tafels voor de woonkamer in diverse woonstijlen. Bijvoorbeeld industriële woonkamer tafels met een zwarte, metalen voet. Als je op zoek bent naar een beetje extra, is een visgraat tafel misschien wel wat voor jou. Voor een Japandi interieur kun je bijvoorbeeld kiezen voor een woonkamer tafel met webbing. 

Meer informatie en woonkamer tafels bestellen via Giga Meubel

Vaak wil je als klant onze woonkamer tafels met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom om onze woonkamer tafels in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw tafels woonkamer online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter