Bohemian kasten

Bohemian kasten

In de bohemian stijl zijn weinig grenzen. Alles kan en mag! Van toffe printjes tot aan diverse kleuren, mix en match is het motto in deze interieurstijl. Je waant je al snel in de tropische sferen met kasten die gemaakt zijn van rotan en bamboo. Wat je veel terugziet is een gevlochten patroon, lichte kleuren en unieke designs. Combineer bohemian kasten met een toffe egg chair of een bohemian lamp

Bohemian kasten maken jouw interieur af

Of je deze trend nu laat terugkomen in jouw woon-, slaap-, of studeerkamer. Je weet zeker dat een ruimte wordt opgefleurd met deze trend. De collectie bohemian kasten bevat verschillende materialen en formaten. Ben je op zoek naar een statement kast ga dan voor een kabinet. Groot en genoeg ruimte om spullen netjes op te bergen. Liever een subtieler formaat? Kijk dan eens bij een bohemian dressoir of tv-meubel. Ook voor in de slaapkamer hebben we een geschikte kandidaat: namelijk een bohemian nachtkastje. Zo trek je jouw interieurstijl door in jouw gehele woning.

Geen fan van de bohemian stijl? Bekijk dan onze andere kasten.

Bohemian kasten bestellen bij Giga Meubel

Heb je een bohemian kast naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.