Robuuste kapstokken

Robuuste kapstokken

Bij binnenkomst is het eerste wat doet, je jas uit en ophangen. Het eerste item wat jouw blik vangt is dan ook de kapstok. Het klinkt logisch en simpel maar een kapstok in stijl kan jouw hal een hele andere sfeer geven. Zo heeft een robuuste kapstok niet alleen een praktische functie maar tovert jouw hal in een handomdraai om tot een waar entree. Bekijk ook onze andere robuuste meubels voor een harmonieus geheel.

Een robuuste kapstok combineren

Je hebt kapstokken in wel honderd soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een kapstok voor aan de wand. Een wandkapstok heeft een aantal haken met daarboven een handige plank voor hoeden, tassen of toffe accessoires. Liever een statement maken? Denk dan aan een kledingrek, deze biedt genoeg ruimte voor jassen, schoenen, tassen en overige items. Een robuuste kapstok is meestal gemaakt van metaal of hout en heeft een stoer uiterlijk. Bij een robuust kledingrek zie je vaak een van metaal gevlochten raster terugkomen waaraan gemakkelijk accessoires zoals een sjaal gehangen kan worden. Geen ruimte voor een kledingrek? Dan is de compactere variant misschien iets voor jou! De staande kapstok. Klein maar wel praktisch en ook hierin vind je bij Giga Meubel de tofste designs voor ieder interieur.

Geen fan van de robuuste stijl? Bekijk dan onze andere kapstokken.

Robuuste kapstok bestellen bij Giga Meubel

Heb je een robuuste kapstok naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.