Robuuste dressoirs

Robuuste dressoirs

Robuuste meubelen zijn meubels met karakter. Geef jouw interieur een stoere boost met een robuust dressoir. Een dressoir is een laag opbergmeubel met genoeg ruimte om zowel in als op de kast spullen tentoon te stellen en netjes op te bergen. Bij Giga Meubel vind je een ruim assortiment aan dressoirs in verschillende stijlen. Houd je van een industrieel interieur? Ga dan voor een robuust dressoir gemaakt van ruwe materialen. Houd je meer van de Scandinavisch stijl? Ga dan voor een dressoir met strakke lijnen en natuurlijke tinten, zoals wit en bruin.

Een robuust dressoir stylen naar jouw smaak

Een dressoir kan al van pas komen bij binnenkomst als meubel in jouw hal. Maar ook in de woon-, studeer- of slaapkamer is een dressoir een ideaal opbergmeubel. De collectie robuuste dressoirs bevat dressoirs met deurtjes maar ook met lades. Toon jouw favoriete accessoires zoals toffe fotolijsten of een gave vaas. Robuuste dressoirs maken een echt statement. Varieer met accessoires en creëer zo regelmatig een andere look.

Geen fan van de robuuste stijl? Bekijk dan onze andere dressoirs.

Robuust dressoir bestellen bij Giga Meubel

Heb je een robuust dressoir naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.