Robuuste vitrinekasten

Robuuste vitrinekast

Bij een robuuste vitrinekast kun je denken aan een kast met daarin dichte deuren maar ook glazen deuren. Achter de glazen deurtjes krijgen jouw accessoires een speciaal plekje om getoond te worden. Denk bijvoorbeeld aan een tof servies, leuke fotolijsten of planten. In een vitrinekast worden jouw spullen ook nog eens beschermd tegen stof. De vaak metalen vitrinekasten hebben een stoer uiterlijk. Of je nu gaat voor een zwart design of een metalen look voor in een industrieel interieur. Bij Giga Meubel vind je voor ieder interieur een bijpassende kast. 

Een robuuste vitrinekast geschikt voor elk interieur

Met een robuuste vitrinekast weet je zeker dat je een statement maakt. De combinatie van glazen deuren met dichte deuren geven jou niet alleen de mogelijkheid om spullen, die je liever niet in het zicht hebt, op te bergen. Maar geven jou ook plek om accessoires te tonen. Zorg voor een harmonieus geheel in jouw woonkamer door de robuuste vitrinekast te combineren met een robuuste bank of robuuste eettafel. Naast de grote formaten robuuste vitrinekasten hebben we in ons assortiment ook smallere formaten voor een kleiner interieur. Zo haal je toch het stoere van een robuuste vitrinekast in huis maar neemt de kast niet te veel ruimte in beslag.

Geen fan van de robuuste stijl? Bekijk dan onze andere vitrinekasten.

Robuuste vitrinekast bestellen bij Giga Meubel

Heb je een robuuste vitrinekast naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.