Robuuste lampen

Robuuste lampen

Licht geeft elke ruimte meer sfeer en gezelligheid. Een kleine ruimte lijkt groter wanneer deze meer licht heeft. Bij Giga Meubel vind je een ruim assortiment aan diverse lampen. Zo hebben we robuuste hang-, tafel-, vloer-, plafond- en wandlampen. De robuuste lampen hebben een stoer uiterlijk en passen perfect binnen een industrieel interieur. Het materiaalsoort dat vaak gebruikt wordt voor de robuuste lampen zijn metaal, hout en beton. 

Een robuuste lamp voor elke ruimte

Of je nu een lamp zoekt voor in jouw slaap-, studeer- of woonkamer voor elke ruimte bieden wij een stoere optie. Een fabriekslamp staat goed in een interieur met een minimalistische stijl. Hierbij kun je denken aan een ruimte met strakke lijnen, zorgvuldig uitgekozen accessoires en veel onbewerkte materialen. Zeker voor plekken waar doorgaans weinig tot geen zonlicht komt is een robuuste lamp een goed idee. Een robuuste lamp is niet alleen geschikt voor de industriële interieurs, een stoere lamp kan ook gemakkelijk een Scandinavisch interieur een leuke twist geven. Het stoere uiterlijk van de robuuste lamp is in een Scandinavisch interieur, waar vaak gebruik wordt gemaakt van wit gekleurde planken en wat fijnere houten meubels, een mooie aanwinst. 

Geen fan van de robuuste stijl? Bekijk dan onze andere lampen.

Robuuste lampen bestellen bij Giga Meubel

Heb je een stoere robuuste lamp naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.