Rotan Meubelen

Resultaten Producten 25-48 van 307

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 307

per pagina

Rotan meubelen

Rotan geeft een mooie rustige uitstraling. Dit natuurlijke materiaal heeft een neutrale kleur waardoor het in bijna ieder interieur wel past. Je kunt rotan meubelen combineren met neutrale kleuren, zwart of wit. Maar ook als je houdt van lekker uitgesproken kleuren in je interieur, zijn rotan meubelen niet te missen. 

Rotan is een duurzame materiaalsoort

Rotan is een harde soort liaan die groeit in het tropische regenwoud. Omdat rotan hernieuwbaar is, spreken we van een natuurlijk en duurzaam materiaal. Daarnaast is rotan een klimplant die, net als bamboe, groeit als kool. Vaak wordt rotan nog verward met riet of bamboe, maar dit zijn niet dezelfde materialen. Riet is namelijk een waterplant die eigenlijk te fragiel is om meubels te maken. Bamboe wordt wel gebruikt om meubels mee te maken, maar is een grassoort die hol van binnen is. Rotan is massief. Zowel rotan als bamboe zijn duurzamere alternatieven voor hout. 

Zorgen voor rotan meubelen

Rotan is een prachtig en duurzaam materiaal voor je meubelen. Maar om je rotan meubelen zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het belangrijk om er op de juiste manier mee om te gaan. Rotan is namelijk een robuust maar delicaat materiaal. Onzorgvuldig gebruik van deze meubelen kan er helaas voor zorgen dat deze minder lang meegaan, of minder lang mooi blijven. Zuig de rotan meubelen eerst met een stofzuiger en maak ze vervolgens schoon met een vochtige, niet te natte doek. Het is raadzaam om na het reinigen de meubelen te verzorgen met een impregnerende spuitwax of te behandelen met een olie speciaal voor rotan meubelen. 

Rotan meubels online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een rotan meubel naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van 100,- of meer. Wil je graag meer informatie over onze bartafels of ben je benieuwd naar onze overige meubels? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl

Kies je filter