Scandinavische nachtkastjes

Scandinavische nachtkastjes

Een Scandinavisch interieur begint met zachte en rustige kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit en grijs dat vaak gecombineerd gaat met een pastelkleur. Babyblauw, licht groen en poeder roze. Ook zie je steeds vaker een licht gele pastelkleur in het interieur terug. De inspiratie van de Scandinavische stijl komt uit het Scandinavische landschap. Denk aan alle natuurlijke materialen zoals leer, hout, wol en linnen. Ook herken je de stijl door zijn slanke en dunne vormen terug in de meubels en accessoires. Benadruk natuurlijk licht en voeg meer lichtbronnen toe waar dat niet het geval is. Luchtig, zacht, gastvrij, open en warm. Dat is de reden waarom de Scandinavische stijl zo populair is. Bij Giga Meubel hebben we genoeg meubels en accessoires in deze stijl!

Het juiste Scandinavische nachtkastje uitzoeken

Een belangrijk onderdeel van je slaapkamer is je nachtkastje. Met een open nachtkastje creëer je een minimalistische uitstraling. Buiten het feit dat een nachtkastje praktisch is, zorgt het ook voor een mooie sfeer in je slaapkamer. Of je nu op zoek bent naar een wit nachtkastje, een zwart nachtkastje of een nachtkastje met glazen deur, wij hebben het in ons assortiment! Ga je liever voor een bijzettafel als nachtkastje? Bekijk onze collectie en vind jouw nachtkastje naar wens. 

Geen fan van de scandinavische stijl? Bekijk dan onze andere nachtkastjes

Scandinavische nachtkastjes online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een gaaf meubel of accessoire in de Scandinavische stijl naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van €50,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze artikelen of ben je benieuwd naar onze overige woonaccessoire, meubels of lampen? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.