Scandinavische hanglampen

Scandinavische hanglampen

Een Scandinavisch interieur begint met zachte en rustige kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit en grijs dat vaak gecombineerd gaat met een pastelkleur. Babyblauw, licht groen en poeder roze. Ook zie je steeds vaker een licht gele pastelkleur in het interieur terug. De inspiratie van de Scandinavische stijl komt uit het Scandinavische landschap. Denk aan alle natuurlijke materialen zoals leer, hout, wol en linnen. Ook herken je de stijl door zijn slanke en dunne vormen terug in de meubels en accessoires. Benadruk natuurlijk licht en voeg meer lichtbronnen toe waar dat niet het geval is. Luchtig, zacht, gastvrij, open en warm. Dat is de reden waarom de Scandinavische stijl zo populair is. Bij Giga Meubel hebben we genoeg meubels en accessoires in deze stijl!

De juiste Scandinavische hanglamp uitzoeken

Lampen zijn de belangrijkste sfeermakers in huis. Ook zeker een hanglamp! Deze lampen brengen een bepaald soort licht in huis op een specefieke plek in de ruimte waar jiij deze lamp gaat ophangen. Vaak zijn de perfecte plekken voor een hanglamp boven de eettafel of salontafel. Om echt de Scandinavische stijl terug te laten komen kies je een hanglamp die goed bij de meubels past waar je deze lamp boven gaat plaatsten. Naast de keuken of woonkamer is een hanglamp ook een echte eyecatcher in de slaapkamer. Hier creëert de hanglamp een warme, gezellige Scandinavische sfeer.

Geen fan van de Scandinavische stijl? Bekijk dan eens onze andere hanglampen

Scandinavische hanglampen online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een gaaf meubel of accessoire in de Scandinavische stijl naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van €50,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze artikelen of ben je benieuwd naar onze overige woonaccessoires, meubels of lampen? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl