Urban Chique

De Urban Chique woonstijl wordt gekenmerkt door contrast. Bijvoorbeeld door een ruwe bakstenen muur te combineren met een strakke witte muur. Urban Chique heeft veel overeenkomsten met de industriële woonstijl, maar de urban chic stijl is zachter en comfortabeler. Daarnaast zijn vintage accessoires, groene planten en minimalistische elementen niet weg te denken uit deze stijl. 

Lees meer

Resultaten Producten 49-72 van 1059

per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 1059

per pagina

Urban Chique

De Urban Chique woonstijl wordt gekenmerkt door contrast. Bijvoorbeeld door een ruwe bakstenen muur te combineren met een strakke witte muur. Urban Chique heeft veel overeenkomsten met de industriële woonstijl, maar de Urban Chique stijl is zachter en comfortabeler. Daarnaast zijn vintage accessoires, groene planten en minimalistische elementen niet weg te denken uit deze stijl. 

Materialen in de Urban Chique woonstijl

De meest gebruikte materialen voor Urban Chique meubels zijn metaal en velvet. Ook hierin kun je het contrast weer goed terugzien. Het stoere metaal samen met het glamoureuze, zachte velvet. Andere materialen in deze woonstijl zijn (mango)hout, staal, ijzer, marmer, teddy en leer. 

Accessoires in de Urban Chique woonstijl

Schilderijen aan de muur en grote koffietafelboeken op de salontafel maken deze stijl helemaal compleet. Omdat je in deze stijl vooral gebruik maakt van neutrale kleuren, mogen de accessoires er echt uitspringen. Vintage accessoires doen het in deze woonstijl ook super. 

Urban Chique producten kopen bij Giga Meubel

Heb je je favoriete Urban Chique items gevonden? Bestel je item dan snel en gemakkelijk in onze webshop. Bestel jij voor 100,- of meer? Dan worden jouw items helemaal gratis verzonden! Profiteer dus snel van onze scherpe prijzen en gratis verzendkosten. Wil je onze Urban Chique producten toch liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@gigameubel.nl

 

Kies je filter