Velvet

Resultaten Producten 97-120 van 318

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 318

per pagina

Velvet

Velvet, fluweel of velours: dit is dé nieuwste trend. Velvet en velours meubels geven je huis een vintage en een chique uitstraling. Tevens is het goed te combineren met andere woonstijlen. Met z’n zachte en warme uitstraling is het ook de perfecte stof voor in de winter. Het leuke van velvet is dat het mag in echt elke kleur! Petrol, oker geel, roze of groen.

Velvet banken

Het item dat je op dit moment overal ziet is toch wel de velvet bank. En wij snappen wel waarom! Lekker zacht, een warme uitstraling: de velvet bank heeft het allemaal. Het item is met haar glanzende stof een echte eyecatcher in huis. Ga je voor een fel kleurtje? Houd dan de rest van je interieur wat basic, zo springt de bank er helemaal uit. Vind je dat toch iets te gewaagd? Ga dan voor een grijze of lichte velvet bank. Dezelfde warme uitstraling, maar dan iets tijdlozer en makkelijk te combineren.

Velvet hocker

Vind je een velvet bank toch iets teveel? Ga dan voor een velvet fauteuil met een lekker zacht kussen! Gaat u voor een warm oker geel model of toch een opvallende groene variant? Vierkant of rond, het kan allemaal. Dit item is ideaal wanneer u graag een velvet item in huis wilt, maar alles het liefste toch tijdloos houdt. Zo heeft u toch de warme uitstraling van velvet of velours in huis, zonder dat het item alle aandacht opeist. Geschikt voor ieder interieur!

Velvet meubels bestellen bij Giga Meubel

Wilt u meer inspiratie opdoen, kom dan gezellig langs in onze showroom in Soest. Bel naar 035 879 6032 voor meer informatie over onze velvet en velours meubels. Onze interieurspecialisten staan voor u klaar. Doordat wij zelf onze meubelen importeren en ontwerpen kunnen wij deze tegen scherpe prijzen aanbieden.

Kies je filter