Stijlen

Resultaten Producten 121-144 van 7314

per pagina

Resultaten Producten 121-144 van 7314

per pagina

Stijlen

Bij Giga Meubel hebben we verschillende stijlen. Van bohemian tot robuust en van landelijk tot scandinavisch. De grote variëteit in woonstijlen zorgt ervoor dat er voor iedereen wat tussen zit. Ontdek welke stijl het beste bij jouw past en shop jouw favoriet! 

Japandi

Japandi is een stijl die misschien nog niet bij iedereen bekend is. Japandi combineert de Japanse en Scandinavische woonstijlen, wat resulteert in een prachtige zuivere en minimalistische stijl. De Japandi woonstijl wordt gekenmerkt door licht kleurgebruik en functionele meubels. 

Arabic House

Wil je jouw woning op een luxe en stijlvolle manier inrichten? Ga dan voor meubels in de Arabic House stijl. Deze stijl is geïnspireerd door de bruisende straten en warme woestijnen van de Arabische wereld. Bij Giga Meubel kun je kiezen uit verschillende meubels in Arabic House stijl.

Urban chic

De urban chic woonstijl wordt gekenmerkt door contrast. Bijvoorbeeld door een ruwe bakstenen muur te combineren met een strakke witte muur. Urban chic heeft veel overeenkomsten met de industriële woonstijl, maar de urban chic stijl is zachter en comfortabeler. Daarnaast zijn vintage accessoires, groene planten en minimalistische elementen niet weg te denken uit deze stijl.

Kies je filter