Stoffen barkrukken

Resultaten Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina

Stoffen barkrukken

Stoffen barkrukken zijn heerlijk zacht, hebben een huiselijke uitstraling en passen in veel verschillende interieurstijlen. Een stoffen barkruk biedt optimaal zitcomfort en voegt een sfeervolle uitstraling toe aan je ruimte. Van robuuste gestoffeerde zwarte krukken tot elegante barkrukken in velvet stof. Dankzij het grote aanbod vind je bij Giga Meubel altijd een stoffen barkruk die past bij jouw woonwensen.  Het voordeel van een stoffen barkruk is dat je er minder snel vanaf glijdt dan bij een gladde barkruk. Pas bij stoffen barkrukken wel op voor vlekken, vooral barkrukken van stof in een lichte kleur zijn gevoelig voor vlekken. 

 

Stoffen barkrukken voor aan jouw kookeiland

Er zijn tegenwoordig veel huishoudens met een kookeiland met een bargedeelte waar zij aan eten of ‘s avonds gezellig aan borrelen. Een eigentijdse barkruk kan jouw keuken een hele nieuwe look geven. Wij hebben barkrukken en barstoelen in diverse stijlen, zoals barkrukken met een houten onderstel en barstoelen met een onderstel van staal. Ben je net zoals wij fan van velvet? Dan zijn onze velvet barkrukken zeker iets voor jou!

 

Bestel Stoffen barkrukken online bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant de Stoffen barkrukken met eigen ogen zien en proberen of de barkruk of -stoel lekker zit. Giga Meubel heeft een showroom in Soest waar je al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85.

Kies je filter