Buitenstoelen

Klaar om je buitenruimte om te toveren tot een oase van comfort en stijl? Bij Giga Meubel vind je alles wat je nodig hebt om in het zonnetje te genieten. Van sfeervolle tuinstoelen tot relaxte ligbanken, ontdek ons uitgebreide assortiment en maak van jouw tuin of balkon de perfecte plek om te ontspannen.

Lees meer

Resultaten Producten 25-48 van 213

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 213

per pagina

Buitenstoelen

In het zonnetje genieten in je tuin of op je balkon? Dat kan natuurlijk niet zonder buitenstoelen. Giga Meubel heeft een groot assortiment van de leukste tuinstoelen. Wat dacht je van een ligbank voor in de tuin? Heerlijk tot rust komen en een lekker kleurtje krijgen. 

Verschillende soorten buitenstoelen

Of je nou op zoek bent naar een set stoelen voor aan de buitentafel, of een heerlijke ligbank om te zonnen, bij Giga Meubel ben je aan het goede adres. Ga bijvoorbeeld voor een degelijke aluminium stoel of een sfeervolle rotan stoel voor een bohemian uitstraling. Een kuipstoel zorgt voor ultiem comfort voor jou en je gasten. 

Onderhoud van de tuinstoelen

Als je op zoek bent naar een buitenstoel die niet zoveel onderhoud nodig heeft, kun je het beste kiezen voor een stoel van kunststof, bijvoorbeeld de Label51 eetkamerstoel Monza of aluminium, bijvoorbeeld Zuiver Tuinstoel Vondel.  Materialen die meer onderhoud vereisen zijn onder andere rotan, omdat dit een natuurlijk materiaal is. 

Buitenstoelen online bestellen bij Giga Meubel

Als je de buitenstoel naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Profiteer van gratis bezorgkosten bij een bestelling vanaf 100,-! Wil je meer informatie over onze buitenstoelen of ben je benieuwd naar meer van onze meubels en woonaccessoires? Neem dan een kijkje in onze webwinkel of in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter