By-Boo stoelen

Resultaten Producten 25-38 van 38

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-38 van 38

Pagina
per pagina

By-Boo stoelen

Bij Giga Meubel vind je de nieuwste By-Boo stoelen. By-Boo is een merk dat inhaakt op de actuele woontrends. Het leuke is dat ze aan deze trends hun eigen draai meegeven. By-Boo kiest graag voor opvallende woonstijlen en dat is te zien in hun stoelen. Met de sfeervolle stoelen van By-Boo maak je je interieur helemaal compleet. Doordat By-Boo stoelen uitbrengt in veel verschillende kleuren, is het leuk om te combineren met deze tinten. Probeer te spelen met deze kleuren en soorten en vind de perfecte balans. Hou je van de velvet trend? Dan ben je bij By-Boo aan het goede adres. Leren stoelen zijn ook een goeie optie. Deze zorgen voor een stoer effect. Bekijk ons gehele assortiment om te kiezen voor een By-Boo stoel die perfect past in jouw interieur.

Comfortabel zitten met By-Boo

By-Boo biedt een divers assortiment stoelen aan. Ze hebben mooie stoelen in de collectie voor iedere kamer. Allereerst heeft By-Boo de standaard eetkamerstoel. Bijna al de eetkamerstoelen hebben een zwart onderstel. Daarnaast zijn veel eetkamerstoelen van By-Boo van velvet of velours stof. Dit hoort bij de trends van nu en zorgt voor een prachtige luxe uitstraling. Mix en match de verschillende kleuren en stoffen en vind de perfecte combinatie! Heb jij een bartafel om lekker aan te borrelen? Hiervoor heeft By-Boo schitterende barkrukken in verschillende kleuren om jouw bartafel helemaal af te maken. Ga je voor een barkruk in velvet stof of voor een robuuste barkruk? Aan jou de keus! Naast stoelen voor de eetkamer heeft By-Boo ook prachtige fauteuils in het assortiment. Deze stoelen staan perfect in het zitgedeelte van de kamer, bijvoorbeeld naast de bank of

Poefen en krukjes

Naast de standaard fauteuils en eetkamerstoelen heeft By-Boo een leuk assortiment met krukjes en poefen. Deze krukken en poefen kunnen op ongeveer elke plek wel geplaatst worden. De krukjes van By-Boo kunnen gemakkelijk aan de eettafel worden bijgeschoven en daarnaast gebruikt worden als nachtkastjes. De opties bij By-Boo zijn ontzettend groot!

By-Boo stoelen kopen bij Giga Meubel

Wanneer je een stoelen wil komen van By-Boo dan ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres. Je kunt deze gemakkelijk online in onze webshop bestellen. Bij een bestelwaarde boven 100,- wordt jouw bestelling gratis verzonden! Benieuwd naar al onze By-Boo artikelen? Bezoek onze showroom en bekijk onze meubels met eigen ogen. Onze interieurspecialisten in de showroom kunnen jou helpen met het kiezen van jouw nieuwe By-Boo meubels! Heb je nog vragen over de producten? Neem dan contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 – 879 60 32. Wij helpen je graag.

Kies je filter