Draaibare eetkamerstoelen

Resultaten Producten 25-48 van 79

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 79

Pagina
per pagina

Draaibare eetkamerstoelen

Ben je op zoek naar nieuwe stoelen voor aan de eettafel? Misschien zijn draaibare eetkamerstoelen wel iets voor jou. Een groot voordeel van een draaibare eetkamerstoel is dat je niet meer met je stoel hoeft te schuiven om van tafel te gaan. Met je stoel over de vloer schuiven kan namelijk schade veroorzaken, en dat willen we natuurlijk voorkomen. Je draait gewoon om en kunt opstaan, ideaal! Je kunt een draaibare eetkamerstoel natuurlijk ook gebruiken als bureaustoel. Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment aan draaibare eetkamerstoelen, zodat er altijd een stoel bijzit die bij jou past. 

Verschillende soorten draaibare eetkamerstoelen

In ons assortiment hebben we verschillende draaibare eetkamerstoelen met een stoffen of lederen bekleding. De draaibare eetkamerstoelen zijn er met en zonder leuningen en met verschillende soorten poten. Daarnaast hebben we ook draaibare barkrukken en barstoelen. 

Draaibare eetkamerstoelen online bestellen bij Giga Meubel 

Wanneer je een draaibare eetkamerstoel naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk direct online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van 100,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze draaibare eetkamerstoelen of ben je benieuwd naar onze overige meubels, accessoires en lampen? Neem dan een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl. 

Kies je filter