Witte fauteuils

Ben je op zoek naar een mooie fauteuil voor in jouw woon- of slaapkamer? Voor fauteuils in de laatste woontrends ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres! Wij hebben fauteuils in diverse stijlen, denk aan leren fauteuils, fauteuils met velvet stof en industriële fauteuils. Met een fauteuil kun je echt een statement maken omdat de stoel door het grote formaat echt aanwezig is in jouw woning. Bekijk ons aanbod en vind de fauteuil naar uw wens! 

Lees meer

Resultaten Producten 25-48 van 56

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 56

Pagina
per pagina

Combineren met wit 

Wit is een kleur die erg makkelijk te combineren is met iedere andere kleur. Een witte fauteuil past om die reden ook vrijwel in ieder interieur. Denk bijvoorbeeld aan een moderne, landelijke en Scandinavische woonstijl. Een witte fauteuil is leuk te combineren met een mooie bijzettafel. Hiermee creëer je een lekker zitje en daarnaast staat het ook nog eens erg gezellig.

Scandinavische look

Als we bij Giga Meubel denken aan wit, dan komt al snel een Scandinavisch interieur in ons op. Wit komt zeer goed tot zijn recht in een Scandinavisch interieur. Combineer een witte fauteuil met een bijzettafel in een lichte houtkleur en jouw interieur is helemaal af. Op zoek naar een andere stoel? Het assortiment stoelen is erg groot bij Giga Meubel. Bekijk nog even onze andere stoelen en vind een stoel naar wens. 

Witte fauteuil bestellen bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant onze fauteuils met eigen ogen zien en dat is geen probleem. Giga Meubel heeft een showroom in Soest waar je al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85 of stuur een mailtje naar info@gigameubel.nl

Kies je filter