Grijze stoelen

Resultaten Producten 97-120 van 296

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 296

per pagina

Grijze stoel 

Bij Giga Meubel is het assortiment stoelen erg groot. We hebben daarom ook veel verschillende grijze stoelen. Zo is er altijd wel een stoel dit goed past in jouw interieur. De stoelen zijn niet alleen erg stijlvol, ze zitten ook nog eens erg comfortabel. De ideale stoel vind je bij Giga Meubel. 

Altijd een stoel voor jou! 

Grijze stoelen hebben we bij Giga Meubel in veel verschillende soorten en maten. Zo hebben we eetkamerstoelen, fauteuils, poefen, bureaustoelen en nog veel meer. Het is van tevoren belangrijk dat je weet naar welk type stoel je op zoek bent. Daarnaast is er ook nog keuze uit verschillende materialen en stijlen. Zo kan je kiezen voor een stoel met een metalen onderstel of misschien vind je grijs in combinatie met hout wel erg mooi. 

Industriële grijze stoelen 

Bij Giga Meubel zijn we fan van de industriële stijl en daarom zijn er bij ons ook veel industriële stoelen te verkrijgen. Industriële stoelen hebben veelal een metalen onderstel. Dit zorgt voor een robuuste look. De zitting van de stoel kan erg verschillen. Zo kan je kiezen voor een leren zitting of voor een zitting van stof. Leer zal zorgen voor een stoer en robuust uiterlijk. Een stoffen zitting zal wat koeler ogen in het interieur. Bekijk het gehele assortiment stoelen en vind een stoel naar wens. 

Grijze stoel bestellen bij Giga Meubel 

Heb je de perfecte grijze stoel gezien? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je de stoel liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek onze showroom om onze stoelen in verschillende stijlen te zien. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter