Woood stoelen

Resultaten Producten 25-48 van 119

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 119

Pagina
per pagina

Woood stoelen

Met de collectie van Woood bij Giga Meubel kan je gemakkelijk jouw hele huis inrichten. Woood onderneemt duurzaam en dit zie je terug in de producten. Zo ook in onze Woood stoelen. De meubelen van Woood worden voornamelijk is eigen land geproduceerd. De stijlen die veel terugkomen in de collectie van Woood zijn industrieel en modern. De stoelen van Woood zijn daarom ook goed te combineren in veel verschillende woonstijlen

Een mooie zitplek met de stoelen van Woood

Woood heeft een mooi assortiment stoelen. Of je nou opzoek bent naar een mooie fauteuil, barkruk, eetkamerstoel of poef, Woood heeft het allemaal. De stoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en zo is er voor ieder wat wils. Tegenwoordig is velvet echt een trend en hier speels Woood helemaal op in. Zo zie je veel velvet stoelen terug in het assortiment.

Bestel Woood stoelen bij Giga Meubel

Heb jij je ideale stoel gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 100,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder. 

Kies je filter