Bijzettafels met een hoogte van 41 tot 45 cm

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl met onze collectie bijzettafels van 41 tot 45 cm hoog. Bij Giga Meubel vind je een breed scala aan designs en materialen, perfect afgestemd op elke interieurstijl - van modern en industrieel tot landelijk. Ontdek ons assortiment en vind de bijzettafel die niet alleen je ruimte verrijkt, maar ook je persoonlijke stijl naar een hoger niveau tilt.

Lees meer

Resultaten Producten 73-96 van 123

per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 123

per pagina

Op zoek naar de perfecte bijzettafel?

Ben je op zoek naar een bijzettafel die niet alleen praktisch is, maar ook precies de juiste hoogte heeft om naast je bank, fauteuil of bed te schitteren? Dan ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment bijzettafels aan, met een hoogte van 41 tot 45 cm, in diverse stijlen en materialen. Of je nu valt voor een moderne, industriële of landelijke look, bij ons vind je gegarandeerd de tafel die jouw interieur compleet maakt.

Onmisbaar in elk huis

Een bijzettafel is echt zo’n item dat je pas mist als je het niet hebt. Perfect voor dat kopje koffie tijdens je favoriete serie, of als plek om snel wat spullen op kwijt te kunnen zonder dat je op hoeft te staan. En natuurlijk, een bijzettafel brengt ook gewoon sfeer. Met een hoogte tussen de 41 en 45 cm zijn onze tafels ideaal om overal in huis net dat extra beetje gemak en stijl te bieden.

Voordelen van onze bijzettafels

  • Ideale hoogte voor naast je zitmeubels
  • Extra opbergruimte zonder veel ruimte in te nemen
  • Diverse stijlen en materialen, passend bij elk interieur
  • Makkelijk te verplaatsen voor flexibiliteit in je inrichting
  • Creëren een gezellige en praktische sfeer in je huis

Stijlen en materialen

Of je nu houdt van strak en modern met een glazen blad en metalen frame, of een voorkeur hebt voor de robuuste uitstraling van hout gecombineerd met stoer metaal, wij hebben het allemaal. En voor de liefhebbers van een warme, landelijke vibe hebben we prachtige houten bijzettafels in lichte kleuren. Wat je smaak of budget ook is, bij Giga Meubel slaag je altijd.

Waarom kiezen voor Giga Meubel?

  • Enorm assortiment bijzettafels, ook in jouw ideale hoogte
  • Altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Veilig en snel online bestellen
  • Fysieke showroom om meubels in het echt te bekijken

Overtuigd?

Bekijk snel ons aanbod bijzettafels met een hoogte van 41 tot 45 cm en plaats je bestelling. Wil je de tafels liever eerst in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom, waar onze vriendelijke medewerkers je graag verder helpen. Zo weet je zeker dat je de perfecte bijzettafel vindt voor jouw thuis!

Kies je filter