Bijzettafels met een hoogte van 51 tot 55 cm

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl met onze collectie bijzettafels van 51 tot 55 cm hoog. Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment dat naadloos aansluit bij jouw persoonlijke stijl en de sfeer van je kamer. Of je nu op zoek bent naar een plek voor je drankje, een opvallend designstuk, of beide, wij hebben de ideale bijzettafel voor jou.

Lees meer

Resultaten Producten 73-96 van 106

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 106

Pagina
per pagina

Zet er een tafeltje bij

Geef jouw interieur een stijlvolle upgrade met onze collectie bijzettafels met een hoogte van 51 tot 55 cm. Deze veelzijdige tafeltjes zijn de perfecte aanvulling op elke woonkamer, slaapkamer of kantoor. Of je nu op zoek bent naar een handige plek om je drankje neer te zetten of een opvallend designstuk, bij Giga Meubel vind je gegarandeerd de bijzettafel die past bij jouw persoonlijke stijl en ruimte.

Diverse stijlen bijzettafels

Onze bijzettafels met een hoogte van 51 - 55 cm zijn verkrijgbaar in diverse materialen, vormen en afwerkingen. Van stoer industrieel tot elegant Scandinavisch, er is voor ieder wat wils. Combineer verschillende bijzettafels voor een speels effect of kies voor een set in dezelfde stijl voor een samenhangende look.

Veelzijdige eyecatchers

Bijzettafels zijn veel meer dan alleen functionele meubelstukken. Ze vormen een stijlvol accent in je interieur en bieden eindeloze mogelijkheden qua styling. Gebruik ze als nachtkastje naast je bed, als telefoon- of plantenstandaard in de woonkamer of als extra opbergruimte in je thuiskantoor. Met hun compacte formaat passen ze moeiteloos in elke ruimte, zelfs in kleinere appartementen of studio's.

Kwaliteit en duurzaamheid voorop

Bij Giga Meubel staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. Onze bijzettafels zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met oog voor detail afgewerkt. Hierdoor geniet je jarenlang van je aankoop. Bovendien werken we samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun vakmanschap en innovatieve ontwerpen.

Voor elk budget een passende bijzettafel

Of je nu een bescheiden budget hebt of op zoek bent naar een exclusief designstuk, in onze collectie vind je bijzettafels in verschillende prijsklassen. Dankzij ons uitgebreide assortiment hoef je nooit te settelen en vind je altijd de perfecte match voor jouw interieur en portemonnee.

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Wil je de bijzettafels met een hoogte van 51 tot 55 cm in het echt ervaren? Breng dan een bezoek aan onze inspirerende showroom. Hier kun je de tafels van dichtbij bekijken, voelen en combineren met andere meubels. Onze deskundige interieuradviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

"Ik ben zo blij met mijn nieuwe bijzettafel van Giga Meubel. De kwaliteit is fantastisch en het design past perfect bij mijn interieur. De service in de showroom was ook top!" - Tevreden klant

Bestel online of kom langs in onze showroom

Twijfel niet langer en ontdek onze collectie bijzettafels met een hoogte van 51 tot 55 cm online of in onze showroom. Bestel jouw favoriet vandaag nog en profiteer van snelle levering en uitstekende service. Bij Giga Meubel maken we het creëren van jouw droominterieur makkelijk en betaalbaar.

Kies je filter