Houten bijzettafels

Resultaten Producten 49-72 van 83

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 83

Pagina
per pagina

Houten bijzettafels

Houten bijzettafels zijn het ideale meubelstuk. Ze zijn klein en rustig voor het oog. Een houten bijzettafel past dan ook in bijna elk interieur. De kunst is natuurlijk om de houten bijzettafel te kiezen die bij jou(w interieur) past. Gelukkig hebben we genoeg keuze bij Giga Meubel. 

Verschillende soorten houten bijzettafels

De keuzes zijn eindeloos bij Giga Meubel. Zo kun je kiezen voor een houten bijzettafel in haar natuurlijke kleur, of bijvoorbeeld in het zwart. Houten bijzettafels met metalen poten, of juist het hele meubelstuk van hout. Daarnaast hebben we bijzettafels met verschillende soorten hout, denk hierbij aan hardhout, teakhout, essenhout en mangohouten bijzettafels.

Houten bijzettafels onderhouden

Een vuistregel die je moet onthouden bij het onderhouden van je houten bijzettafel is: hoe minder (chemische) schoonmaakmiddelen je gebruikt, hoe langer de natuurlijke oliën in het hout blijven zitten. De natuurlijke oliën in het hout beschermen je bijzettafel en zorgen ervoor dat hij zo lang mogelijk mooi blijft. Maak de tafel dagelijks schoon met een vochtige, schone doek. Als je mokken en bekers op je houten bijzettafel wilt zetten, gebruik dan onderzetters. De koffiekringen trekken in het hout. Het is aan te raden om je houten bijzettafel zo’n twee keer per jaar een handje te helpen met onderhoudsolie. 

Houten bijzettafels online bestellen bij Giga Meubel

Wil je de houten bijzettafels  eerst met eigen ogen zien en proberen?  Giga Meubel heeft een showroom in Soest waar je alle producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85.

Kies je filter