By-Boo tafels

Resultaten Producten 49-68 van 68

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 49-68 van 68

Pagina
per pagina

By-Boo tafels

Bij Giga Meubel vind je de nieuwste By-Boo tafels van de huidige collectie. By-Boo is een merk dat inhaakt op de actuele woontrends, maar ze geven er net even een andere draai aan. Dat is ook te zien in hun speciale maar mooie tafels. Ze durven vol overtuiging te kiezen voor opvallende woonstijlen en gave woonitems, die gaan om gevoel, puur lef én inspiratie. De tafels van By-Boo zijn net iets anders dan de rest, en dat maakt ze juist erg leuk! Met een sfeervolle tafels van By-Boo maak je jouw interieur helemaal compleet! Wij helpen jou graag met het uitzoeken van jouw perfect By-Boo tafel.

Stijlvolle tafels van By-Boo

By-Boo heeft een mooi assortiment met verschillende tafels. Deze tafels zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Giga Meubel. De bijzettafels van By-Boo zijn de favorieten. Deze tafeltjes zijn onmisbaar in het interieur en daarnaast perfect om naast een fauteuil of bank te plaatsen. Sommige tafels van By-Boo zijn uitgebracht in setjes van drie of twee. Zo zijn al jouw tafels meteen in dezelfde stijl en gaat ze prachtig samen met de rest van jouw interieur. Naast bijzettafels heeft By-Boo nog andere tafels in het assortiment: Salontafels. De salontafel is een functioneel meubel voor in de woonkamer. De salontafels van By-Boo zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Ga voor de stijl die het best bij jou past en combineer verschillende tafels.

Altijd een stijl die past bij jou!

By-Boo biedt tafels aan in verschillende stijlen. De tafels zijn goed te combineren met verschillende woonstijlen. Kies bijvoorbeeld voor een industrieel design. Het metaal, het hout en de zwarte accenten zorgen voor een stoer karakter. Hou jij liever van de stijl bohemian? Geen probleem, in die stijl heeft By-Boo verschillende tafels. Bamboe en riet zijn veelvoorkomende materialen in de tafels van By-Boo dus de keuze is groot. Naast deze stijlen heeft By-Boo ook tafels met gouden accenten in het assortiment. Houd jij van een interieur met goud? Dan zijn deze tafels perfect te combineren met jouw interieur!

By-Boo tafels online bestellen

Heb je de ideale tafel van By-Boo gevonden? Bestel hem dan online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelwaarde boven 100,- wordt jouw tafel gratis verzonden. Heb je nog vragen over een de By-Boo tafels? Neem dan contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 – 879 60 32. Wij helpen jou graag verder en beantwoorden al jouw vragen. Wil je liever de By-Boo tafels met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze showroom in Soest.

Kies je filter