Eettafels voor 8 personen

Ben je op zoek naar een ruime eettafel voor 8 personen? Dan is het soms even zoeken naar de geschikte afmeting en vorm van de tafel.

Lees meer

Resultaten Producten 97-120 van 292

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 292

per pagina

Eettafels voor 8 personen

Een eettafel voor 8 personen is namelijk wat groter dan de gemiddelde eettafel. Je wilt uiteraard dat iedereen comfortabel kan zitten en voldoende ruimte heeft aan de 8 persoons eettafel. Een grote eettafel 8 personen is handig voor allerlei dingen, bijvoorbeeld als je een groot gezin hebt of het leuk vindt om etentjes te organiseren. Maar je kunt ook kiezen voor een 8 persoons eettafel omdat dit nou eenmaal het mooiste in de ruimte past. 

8 persoons eettafel in verschillende stijlen en vormen

Elk interieur is anders en iedereen heeft zijn eigen stijl. Het is soms even zoeken naar de geschikte afmeting, vorm en stijl van de tafel. Daarom hebben we bij Giga Meubel grote eettafels voor 8 personen in verschillende stijlen en vormen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een ovale 8 persoons eettafel, maar ook een rechthoekige eettafel 8 personen is goed mogelijk. Houd jij bijvoorbeeld van een strakke en stoere uitstraling? Dan is een industriële eettafel of een rechthoekige eettafel wat voor jou. Ben je juist op zoek naar iets uniekers met een zachtere uitstraling? Dan is een ovale tafel of ronde tafel wat je zoekt. 

De afmetingen bij een eettafel voor 8 personen

Voordat je een eettafel voor 8 personen aanschaft, is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen. In de onderstaande tabel zijn de richtlijnen te vinden voor 8 personen. Wil je een rechthoekige eettafel waar eventueel 10 personen kunnen aanschuiven? Dan zijn de onderste lengte en breedte ideaal. Je kunt dan meerdere stoelen aanschuiven zonder dat het te krap zit.

Lengte eettafel

Breedte eettafel

Aantal personen

240 cm lang 

100 cm breed

6-8 personen

260 cm lang

100 cm breed

8 personen

280 cm lang

100 cm breed

8-10 personen

Wanneer je een eettafel voor 8 personen naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van €100,- of meer!  Wil je de 8 persoons eettafel het liefst met eigen ogen zien? Geen probleem! Neem in dat geval eens een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter