Ovale eettafel 8 personen

Een ovale eettafel die ruimte biedt aan 8 personen is een prachtige keuze voor in de eetkamer. In tegenstelling tot rechthoekige of vierkante tafels, creëert een ovale vorm een sfeer van eenheid en gezelligheid rondom de tafel.

Lees meer

Resultaten Producten 25-48 van 85

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 85

Pagina
per pagina

Ovale eettafel voor 8 personen

Bovendien zorgt de ovale vorm ervoor dat iedereen aan tafel aanwezig is, zonder dat er iemand aan het hoofd of uiteinde van de tafel zit.

Verschillende materialen

Er zijn veel verschillende stijlen en materialen beschikbaar voor ovale eettafels voor 8 personen. Veel populaire keuzes zijn eettafels gemaakt van mangohout, eikenhout of acaciahout. Sommige tafels hebben een eenvoudige en moderne uitstraling, terwijl andere tafels juist een traditionele uitstraling hebben.

Voldoende ruimte

Het is ook belangrijk om te overwegen hoe vaak je de tafel gaat gebruiken en hoeveel ruimte je beschikbaar hebt. Een ovale eettafel voor 8 personen neemt vaak een groot deel van de ruimte in beslag, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je voldoende ruimte hebt om de tafel te plaatsen en om eromheen te lopen. Een groot bijkomend voordeel van een ovale eettafel is dat er geen scherpe hoeken aan zitten, waardoor je je niet kunt stoten. Ideaal dus als je kleine kinderen hebt. 

Ovale eettafels voor 8 personen kopen bij Giga Meubel

Wil je graag een ovale eettafel voor 8 personen kopen, maar weet je niet precies welke tafel het beste in jouw ruimte past? Onze interieurspecialisten helpen je gelukkig met het uitzoeken van de eettafel naar jouw wens! Met persoonlijk interieuradvies kan je binnen no time de perfecte eettafel kiezen. Shop in onze webshop of kom langs in onze showroom. Daar kan je de tafel in het echt bekijken en als je wilt, de ovale eettafel direct meenemen. Heb je nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 60 32 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!

Kies je filter